Vind uw ideale object in het buitenland

Wie zijn wij

unsplash_0AbVUUorULU.jpg

AgriTeam International maakt onderdeel uit van de AgriTeam-formule. Met ruim 25 aangesloten zelfstandige vastgoedspecialisten is AgriTeam de enige landelijk  werkende agrarische makelaar. De AgriTeam makelaar is dagelijks bezig om de doelen van zijn cliënt om te zetten in werkelijkheid.

Agrarisch bedrijfsadvies, accountancy en vastgoed

AgriTeam wil ook de partner zijn van de boer die zijn vleugels uitslaat in het buitenland. Daartoe is AgriTeam International opgericht. De adviseurs van AgriTeam International hebben hun sporen verdiend binnen het agrarisch bedrijfsadvies, accountancy en vastgoed. Zij hebben als geen ander ervaren wat het betekent om in het buitenland een bedrijf te starten. Van de selectie tot aankoop van een locatie, van integratie in de lokale gemeenschap en van het vormen van een goed team om de ondernemer heen, AgriTeam International heeft de benodigde expertise en contacten. De adviseurs zijn bekend met de “do’s en don’ts” en hebben een uitgebreid netwerk van professionals die nodig zijn om het traject vlotjes te doorlopen.

AgriTeam International is dan ook uw partner bij agrarisch ondernemen in het buitenland.

(S)emigratie: Wil je aan de slag in een ander land?

unsplash_hr_02CeiWsw.jpg

AgriTeam International is thuis in de belangrijkste (s)emigratielanden voor Nederlandse boeren en heeft er lokale partners die het aankooptraject van A tot Z mee kunnen begeleiden. Klik voor meer informatie over de diverse landen op het betreffende icoontje.

Wil je aan de slag in een ander land? Geen probleem voor de adviseur van AgriTeam International. Hij weet welke processen doorlopen moeten worden voor een succesvolle stap naar het buitenland. Hij ziet het als een uitdaging om met de ondernemer het juiste team te formeren om de ondernemer heen.

De adviseur van AgriTeam International leunt niet alleen op zijn eigen kennis en ervaring, maar maakt ook gebruik van zijn rijke internationale netwerk op de gebieden van export, handel, voer en overheid. Daarbij wordt ook aandacht besteed aan uiteenlopende thema’s als subsidies, haalbaarheidsstudies, visa, importbeperkingen, valutarisico’s en internationale BTW-perikelen.