Vind uw ideale object in het buitenland

Studiereizen

unsplash_TrHImMR2VwM.jpg

Misschien weet u nog niet zeker of ondernemen in het buitenland wel iets voor u is en wenst u eerst eens rond te kijken om een eerste indruk te krijgen van een streek of land. Agriteam International kan dan voor u in samenwerking met de lokale makelaar een oriëntatiereis op maat aanbieden. In overleg met u wordt vooraf bepaald wat het doel is van de reis en welke  vragen tenminste beantwoord moeten worden.

Studiereis AgriTeam International

Als de plannen nog niet zo concreet zijn of als u gewoon eens nieuwsgierig bent wat een bepaald land op agrarisch gebied te bieden heeft, dan kunt u ook mee op een studiereis van Agriteam International. Doorgaans worden in het voorjaar en najaar reizen georganiseerd voor een groep van maximaal 20 personen. In dit najaar en/of voorjaar worden wellicht studiereizen georganiseerd. Nadere informatie hierover volgt te zijner tijd.

Foto's studiereis Michigan en Ohio

groepsfoto.JPG IMG_0804.JPG IMG_0954.JPG foto stal.JPG IMG_0807.JPG IMG_0906.JPG IMG_0843.JPG

Studiereis Michigan en Ohio

Afgelopen oktober hebben wij tijdens onze eerste studiereis een rondgang gemaakt langs (grootschalige) melkveebedrijven in Michigan en Ohio. Wij hebben daar geleerd hoe je omgaat met het managen van verschillende locaties, risico’s afdekt via termijncontracten voor melk en voer, 50 man personeel aanstuurt en een grootschalig bedrijf in de lokale gemeenschap inpast. Wij hebben ook een uitstapje gemaakt over de grens naar Ontario om te zien hoe daar nu geboerd wordt in een streng systeem van melkquotum.

Filmpje stal

Filmpje melkstal

Filmpje mest