Vind uw ideale object in het buitenland

Algemeen

hero-image.jpg

Nederland is toonaangevend op het gebied van de landbouw. Of het nu gaat om melkproductie per koe, het kweken van nieuwe aardappelrassen of het produceren van een eerlijk stukje regionaal varkensvlees. De Nederlandse boer loopt voorop.

Ondanks het hoge kennisniveau, de voortdurende drang tot innovatie en verbetering, is Nederland voor sommige ondernemers te klein. De prijzen voor landbouwgrond zijn hoog, de ruimte is beperkt, de burger wil rustig in het buitengebied wonen en mest en milieu leiden tot een hoge regeldruk. Regels die ook nog eens om de zoveel tijd veranderen. Reden voor vooruitstrevende ondernemers om hun heil in het buitenland te zoeken. De één gaat voor versnelde schaalvergroting om tegen een lage kostprijs te kunnen produceren, de ander voor rust en ruimte en een derde om al zijn kinderen boer te kunnen laten worden.

Bij een stap naar het buitenland komt heel wat kijken. AgriTeam International kent als geen ander de kansen en bedreigingen van het internationaal agrarisch ondernemen. AgriTeam International begeleidt de ondernemer van begin tot het eind en loodst hem door het vaak ingewikkelde proces.

Het enige doel daarbij is dat de ondernemer zijn wensen en dromen kan realiseren.