Te koop

Agerkrogvej 9 ,6862 Tistrup

Melkveehouderij

Goed ontwikkeld melkveebedrijf gelegen ten noorden van de stad Tistrup in de gemeente Varde en bestaande uit in totaal 5 eigendommen.

Provincie: Zuid Jutland
Plaats: Agerkrogvej 9 ,6862 Tistrup
Verkoopstatus: Te koop
Vraagprijs: Op aanvraag

Eigendomstype: Melkveebedrijf

Regio: Zuid-Jutland

Grondoppervlakte: 260 hectare

Vraagprijs: 56.000.000 DKK

 

Introductie:

De operatie omvat melkproductie met ca. 340 koeien en een eigendomsgrondoppervlakte van 260 ha, JB 3, waarvan ca. 235 ha bevindt zich in veldplan + aanvullende huurcontracten. De gebieden worden bebouwd met gras en maïs.

De stal biedt ruimte voor 420 tot 440 jaarlijkse koeien. Er is een doorlopende voertafel met aan weerszijden van de voertafel drie rijen bedden. De melkstal is De Laval Blue Diamond met een verzamelruimte, waar ruimte is voor ca. 130 koeien. In de schuur bevinden zich ca. 470 bedden met matrassen, voor volwassen dieren.

De oorspronkelijke gebouwen worden gebruikt voor kalveren en vaarzen. De overige vaarzen zijn gehuisvest op Ollingvej 33..

Goede SDM crew die het afgelopen productiejaar ca. 3.500.000 kg melk voor Arla.

Ordelijke omgevingsomstandigheden met mesttanks, mobiele silovoorzieningen en met goede rijwegen rondom gebouwen en silo’s.

Geschikte huisvesting, die voortdurend wordt gemoderniseerd en uitgebreid. Uiterlijk in 2012 zijn er nieuwe pannendaken, dakkapellen etc. geplaatst. Verwarming met warmteterugwinning. In de uitbreidingen bevindt zich een appartement.

Er zijn 6 werknemers in dienst, die wonen op Agerkrogvej 15 en in de boerderij op Ollingvej 33.

Het pand is volledig in bedrijf met machines, veestpael en (ruw)voer.

Grond

Totaal areaal: 260

Woning

Woningtype: Woning

Stal 1

Type: Ligboxenstal

Prijs op aanvraag