Te koop

Groene heuvel Het boerenleven in een prachtige omgeving

Akkerbouwbedrijf

Grönekulla is een aantrekkelijk agrarisch landgoed op een aantrekkelijke locatie. Hier wordt landbouw beoefend met rundvleesproductie in combinatie met een boerderijwinkel. Het karakter van de boerderij met prettige bewoning en op een schilderachtige locatie biedt hoge woonwaarden.

Verkoopstatus: Te koop
Vraagprijs: Op aanvraag

Ten noorden van de snelweg verschuift het verder karakteristieke vlakke landschap van Söderslätt naar een meer gebroken en golvend heuvellandschap. Hier ligt boerderij Grönekulla prachtig in de natuur, omringd door korenvelden en elementen als mergelgroeven en boomgordijnen.

De toegang tot de uitnodigende onverharde weg die naar de boerderij leidt, wordt gemarkeerd door poortpalen met lantaarnhuisjes. Eenmaal op de boerderij worden we opgewacht door een klassieke binnenplaats met grind, omringd door de oudere bijgebouwen van de boerderij.

Een parkachtige tuin herbergt het fraaie herenhuis, gebouwd op 1,5 niveaus. De woning heeft een prachtig glazen dak waaronder de woning een lichte bakstenen gevel heeft en kleine lamellenramen. De woning is ingericht in een klassieke landelijke stijl, wat goed aansluit bij het karakter van de woning. Er zijn tal van sociale ruimtes voor grote bijeenkomsten en kamers voor het hele gezin.

De tuin verandert in een groene omgeving met vijvers die uitnodigen tot recreatie, rivierkreeftvissen en eendenjacht. Door de unieke ligging midden in de prachtige natuur woon je echt op het platteland en tegelijkertijd dichtbij Malmö, Kopenhagen en Sturup.

De huidige eigenaren hebben landbouw gevoerd met akkerbouw in combinatie met een kudde vleesdieren. Op de boerderij in de oudere stallen heeft ook een kledingwinkel gezeten. Met andere woorden: de mogelijkheden voor landbouw in combinatie met andere activiteiten zijn op dit terrein groot.

Grond

Totaal areaal: 31

Stal 1

Type:

Prijs op aanvraag