Te koop

Landbouwgrond in Oost-Slowakije.

Akkerbouwbedrijf

Landbouwgrond in Oost-Slowakije.

Verkoopstatus: Te koop

Landbouwgrond in Oost-Slowakije.

In Oost-Slowakije staat een terrein ter grootte van 150 hectare te koop. De percelen dicht gelegen bij de stad Somotor (een klein dorp) en liggen niet ver van de Hongaarse grens.  Het betreft een aantal percelen. Een groot perceel en enkele kleinere percelen eromheen. Deze percelen zijn bij elkaar gelegen. De percelen wordt nu verpacht.  Momenteel worden de percelen gebruik voor akkerbouw en voor een deel ook wijnbouw. De percelen zijn geschikt voor de teelt van diverse soorten gewassen. De percelen zijn goed bereikbaar. Het gehele gebied is redelijk goed ontsloten. Het is een vlak gebied, met enkele heuvels op enige afstand.

Er zijn geen woning en gebouwen aanwezig op het terrein. Ook machines zijn niet aanwezig.

Het object biedt diverse ontwikkelingsmogelijkheden waaronder de start van een akkerbouw bedrijf (incl. wijnbouw) en/of gemengd bedrijf.

Slowakije kenmerkt zich door lage grondprijzen en goede kwaliteit van de landgronden. Daarnaast heeft Slowakije een goed gecategoriseerd kadaster. Een volwaardig EU-land op rijafstand met potentie en vestigingsmogelijkheden. Slowakije kent een gematigd landklimaat, met vrij koele winters, warme zomers en voldoende neerslag het gehele jaar.

Vraagprijs op aanvraag.

Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 06-51249177 of via info@boersma-agroadvies.nl

Deze foto komt niet overeen met de originele bewerking.

Grond

Totaal areaal: 150

Stal 1

Type: