Te koop

Melkveebedrijf bij Nazaré (iets ten noorden van de stad Lissabon) (Portugal)

Melkveehouderij

Melkveebedrijf bij Nazaré (iets ten noorden van de stad Lissabon) (Portugal)

Verkoopstatus: Te koop

Ongeveer 80 kilometer ter noorden van Lissabon, vlak bij het vissersdorp Nazaré staat dit goedlopende melkveebedrijf in de verkoop. Op deze goed onderhouden locatie wordt ruim 350 melkkoeien gemolken (en de daarbij behorende droge koeien en 250 stuks jongvee). Men produceert ruim 2.800.000 liter melk. Het bedrijf omvat 78 hectare landbouwgrond, hiervan is 55 hectare beregenbaar met een pivot-installatie. De landbouwgronden liggen rondom de locatie. De grondsoort bevat lichte kleigrond en is zeer goed bewerkbaar. Er is voldoende water aanwezig voor irrigatie. Het bouwplan bestaat in de zomer uit mais en sorghum op 55 hectare landbouwgrond. In de winter worden de volledige hectares gebruikt als grasland. Werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Staat van onderhoud de gebouwen is goed. Machines zijn goed onderhouden.

De koeien worden gemolken in een rapid exit 2 * 18 Westfalia gerenoveerd in 2017. Drie functionele stallen (bouwjaren 2002 en 2020) voor het houden van 400 stuks koeien en 200 jongvee. Daarnaast aanwezig een loods voor werktuigberging (bouwjaar 2020), sleufsilo’s (totaal 5 stuks) voor het opslaan van de voedergewassen en een mestbasis van 5000?m3. Er is woonruimte aanwezig eventueel ook woonruimte voor personeel.

Goed klimaat, ruimte en goede opbrengsten kenmerkt deze streek van Portugal. Naast het milde klimaat is door de prachtige ligging van deze locatie bij uitstek geschikt voor het houden van melkvee. Het bedrijf is zeer goed bereikbaar via de snelweg A8 en ligt vlakbij het dorp Nazaré, het dorp Valado dos Frades en de stad Alcobaça.

Melkveebedrijf biedt uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden met de daarbij behorende economische resultaten. Vraagprijs € 5.800.000,-  incl. grond, gebouwen, materiaal, veestapel en woning.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via telefoonnummer 06-51249177 of via het contactformulier op onze website https://www.boersma-agro.nl/contact/

Grond

Totaal areaal: 78

Stal 1

Type: Ligboxenstal