Te koop

Herningvej 66, 7800 Skive

Melkveehouderij

Goed lopende melkproductie met 160 jaarlingkoeien en 94 ha gelegen nabij Mogenstrup, ca. 15 kilometer. ten zuiden van Skive

Provincie: Midden-Jutland
Plaats: Herningvej 66, 7800 Skive
Verkoopstatus: Te koop
Vraagprijs: Op aanvraag

Goed gerund melkveebedrijf met ca. 160 melkkoeien en 94 ha. landbouwgrond gelegen bij Mogenstrup op ca. 15 km van Skive. Het bedrijf “Hedelykke” bestaat uit drie eigendommen waarvan 1 met gebouwen.

De grond ca. 94 ha. bestaat uit goede zandgrond JB 1-2 klassen met bergegingsmogelijkheden. Bij het bedrijf wordt nog ca. 50 ha. grond extra bijgepacht. De verste weg liggende gronden liggen op ca. 4 km van de bedrijfsgebouwen.

De complete veestapel wordt gehouden centraal aan de Herningvej 66 bestaande uit ca. 160 melkkoeien + jongvee. De bedrijfsgebouwen zijn doorlopend aangepast en verbeterd. In 2010 heeft er een verlening van de stal plaats gevonden en tevens is er een voerloods en zijn er sleufsilo’s bijgebouwd.

In de ligboxenstal met ligboxen is verder een stroafdeling aanwezig en boxen voor de kleinere kalveren. De melkveestapel wordt gemolken door twee stuks Lely A3 Next melkrobots van het bouwjaar. In de jongveestal (oudere grupstal) is plaats voor ca. 100 stuks jongvee zowel in ligboxen als op het stro.

Ruime voerloods m2, sleufsilo’s en twee mestsilo’s.

De woning is van het bouwjaar 1929 met een totale oppervlakte van 167 m2. De vloer op de begaande grond wordt verwarmd doormiddel van vloerverwarming. Het dak op de woning is in 2010 gerenoveerd tevens de kozijnen in 2008.

Het bedrijf wordt aangeboden inclusief machines, veestapel en ruwvoer.

Grond

Totaal areaal: 93

Woning

Woningtype: Woning
Staat van onderhoud: Goed onderhouden

Stal 1

Type: Ligboxenstal

Prijs op aanvraag